14 Mart 2009 Cumartesi

Melankolik'ten USBGL BlogSpot Ekibi'ne Açıklamalar


USBGL Yönetim Kurulu'nda en yetkili kişi, melankolik mikrofonlarımızda:

Usbgl BSE:
Merhaba Melan, başındaki nedir ?

MeLaNKoLiK:
Merhabalar, başımdaki bir bandana, gnctrkcll hatırası.

Usbgl BSE:
Ne diyelim, turuncu seni açmış doğrusu, son birkaç gündür sözlük, usbgl devam edecek mi, etmeyecek mi söylentileriyle çalkalanıyor, buna net ve kısa bir açıklama getirmek gerek, bu konuda en yetkili kişi olarak sözün nedir ?

MeLaNKoLiK:
Bazı arkadaşlar aramızdan ayrılsa da bu organizasyon devam edecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kısa bir süre sarsıldık ama yıkılmadık evelallah. Desteklerinden dolayı da tüm takımlarımızın kaptanlarına teşekkür ederim.


Usbgl BSE:
Dört dostumuz sözlükle alakalı durumlarından ligden ayrılma kararı aldılar, bu kararı nasıl değerlendiriyorsun?

MeLaNKoLiK:
Dört dostumuz kendi fikirleri doğrultusunda bu tip organizasyonlara soğuduklarını beyan ettiler zaten. Açık ve net olarak: "onlarsız devam edilmesi" gerektigini de deklare ettiler. Bu arkadaşlarımızın bizi bırakmış olması bakalım bizi nasil etkileyecek 15 mart'ta hep birlikte görecegiz.

Usbgl BSE:
Takımın lige st İstanbull's adıyla mı devam edecek ?

MeLaNKoLiK:
Bu konuda takım içindeki bazı arkadaşlardan yeni fikirler geldi. Tekrar bir değerlendirme yapılacaktır. Gelen bir öneriyi paylaşmak gerekirse "Fistanbulls" olarak makara bir isimle tekrar çıkabiliriz.

Usbgl BSE:
Hayırlısı olsun. Turnuvanın hemen her maçını izledin, kafanda yer etmiş, diğerlerinden farklı bulduğun, beğendiğin bir oyuncu var mı ?

MeLaNKoLiK:
Ben çok iyi bir futbol oyuncusu degilim. Lakin saha içinde futbolcuların takım içi performanslarını iyi degerlendirdigimi düşünuyorum. Bu sebeple lig'de kalburüstü topçular olarak Fc Öküztopu'nun etkili ismi "babilibabilibuu" 'yu beğenmemek mümkün değil. Her kaptan kadrosunda bu tipte top kontrolu ve bitiriciligi iyi olan topcuları ister. Bunun dışında özellikle Champagne Supernova'nın etkili ismi hakanrr 'yi iyi buluyorum. Kalecilerden ise bizim kalecimiz, gözbebeğimiz sahlep'in performansına diyecek tek sözüm yok. Daha da iyi olacak inşallah. Şimdilik performansları ve takım içi oyunları ile dikkatimi çeken isimler bunlar.

Usbgl BSE:
Pekala, son soru; sence şampiyonluk ipini kim göğüsler ?

MeLaNKoLiK:
Zor bir soru, ama kaçamak cevap vermeyi pek sevmeyen biri olarak favori olarak FC Öküztopu'nu görüyorum.

Usbgl BSE:
Çok teşekkür ederiz Melan, pazar günü görüşmek üzere.

MeLaNKoLiK:
Ben teşekkür ederim, özellikle teknik desteginiz ve yardımlarınız için.