15 Mart 2009 Pazar

USBGL 3. HAFTA

Usbgl'nin 3. hafta maçları bugün Dikilitaş Arena'daki 3 maçla sonuçlandı.

Saat 14'de başlayan ilk mücadelede Fcuk Club, FC Öküztopu karşısında tel tel döküldü, Fc Öküztopu muhteşem bir oyunla 23 - 2 gibi uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir galibiyet elde etti. 8 golle galibiyette büyük katkısı olan babilibabilibuu gol krallığındaki yerini iyiden iyiye sağlamlaştırdı.

İkinci maç, Atletico Montegrande, Fc İhtiyar Heyeti karşılaşmasıydı. Puansız iki takımın karşılaşmasında taraflar canla-başla mücadele ettiler. İki takım açısından da çok önemli bir karşılaşma olan bu maçın son 10 dakikasına 4-4 lük beraberlikle girildi. Uzun süredir sahaya tam kadro çıkartamamış Atletico Montegrande son 10 dakikada oyun temposunu yükseltti ve 4 gol birden buldu. Atletico Montegrande ilk puanlarını alırken, Fc İhtiyar Heyeti kadrosuna kattığı yeni oyuncular ve takımın yeni şemaliyle geleceğe dair umut verdi. Aslen defans oyuncusu olmasına rağmen attığı 4 gol ve muhteşem oyunuyla st johan maçta yıldızlaştı.

Son maçta haftaarasında çalkantılar yaşayan St. İstanbull's, lider Champagne Supernova'yla karşılaştı. Namağlup iki takımın karşılaşmasından St. İstanbull's 15-7 galip ayrılırken ikinci sıraya yükseldi, Champagne Supernova'yı ise koltuğundan etti.

Üçüncü hafta sonunda taraflar maçların kalitesinden memnun, ligin devam etmesinden mutlulardı. USBGL'nin ilk bayan izleyicisi olan soffy, gazoz ligi'nin ilkleri arasında yerini aldı, herkes evine mutlu döndü.

3. hafta sonunda ise, puan durumu şöyle oluştu: